Біздің инстаграмға жазылыңыз, гранттық байқаудың нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Тағам өнімдерін өндірудің ғылыми негіздері
-
Пән жоғары сапалы дайын тамақ өнімдерін алу мақсатында технологиялық процестерді басқару тәсілдерін; оларды өңдеу кезінде өнімдерде болатын биохимиялық, физикалық және химиялық процестерді; өндірістің, шикізат пен дайын өнімнің технологиялық процестерін зерттеу әдістерін; консервілеу әдістері мен қағидаларын; тамақ өнімдерінің технологиялық қасиеттерін; эмульсиялық және көбікше тәрізді құрылымдарды; тамақ өнімдерінің адгезиялық қасиеттерін; дисахаридтер мен полисахаридтер гидролизін оқытады.
-
Образовательная программа 6B05102 Биотехнология
-
Несиелер 5
-
Селективті тәртіп
-
Оқу жылы 3
-
Семестр 1