Тағам өнімдерін өндірудің ғылыми негіздері

  • Пән жоғары сапалы дайын тамақ өнімдерін алу мақсатында технологиялық процестерді басқару тәсілдерін; оларды өңдеу кезінде өнімдерде болатын биохимиялық, физикалық және химиялық процестерді; өндірістің, шикізат пен дайын өнімнің технологиялық процестерін зерттеу әдістерін; консервілеу әдістері мен қағидаларын; тамақ өнімдерінің технологиялық қасиеттерін; эмульсиялық және көбікше тәрізді құрылымдарды; тамақ өнімдерінің адгезиялық қасиеттерін; дисахаридтер мен полисахаридтер гидролизін оқытады.
  • Образовательная программа 6B05102 Биотехнология
  • Несиелер 5
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 3
  • Семестр 1
Top