Ет және сүт өнеркәсiбi кәсiпорындарының технологиялық жабдықтары

  • Пән технологиялық жабдық туралы ұғымды, жіктелуін, негізгі параметрлерді; жабдықтағы өнім кинетикасы мен қозғалысының жылдамдығын; сүтті стерильдеуге арналған құрал- жабдықты; сары май өндіруге арналған жабдықты; балмұздақ өндіруге арналған құрал- жабдықты; ірімшік өндіруге арналған құрал- жабдықты; технологияның ерекшеліктерін және құрал- жабдықтың жіктелуін; сүзбе өндіруге арналған құрал- жабдықты; ақуызды сүт өнімдерін өндіруге арналған құрал- жабдықтың технологиялық есептеулерін; сүт құюға арналған құрал- жабдықты оқытады.
  • Образовательная программа 6B05102 Биотехнология
  • Несиелер 5
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 3
  • Семестр 1
Top