Микроорганизмдердің өнеркәсіптік штаммдарының селекциясы

  • Пән биотехнологиялық процестердегі ұйытқылардың рөлін; ашытатын микроорганизмдердің таза культураларын алуды, оларды іріктеудің қазіргі заманғы әдістерін және тамақ өнімдері өндірісінің белсенді биотехнологиялық процестерін қамтамасыз ететін бактериялық ұйытқыларды жасау үшін штаммдарды іріктеу принциптерін; микробиологиялық өндірістің пайда болу тарихы мен даму перспективаларын; ұйытатын микрофлораның өндірістік-құнды қасиеттерін жақсарту тәсілдерін; бактериялық ұйытқылардың сапасын бақылау; микроорганизмдерді өнеркәсіптік культивирлеу технологиясының тәсілдері мен ерекшеліктері; эукариоттық жасушаның құрылысын оқытады.
  • Образовательная программа 6B05102 Биотехнология
  • Несиелер 6
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 4
  • Семестр 1
Top