Біздің инстаграмға жазылыңыз, гранттық байқаудың нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Микроорганизмдердің өнеркәсіптік штаммдарының селекциясы
-
Пән биотехнологиялық процестердегі ұйытқылардың рөлін; ашытатын микроорганизмдердің таза культураларын алуды, оларды іріктеудің қазіргі заманғы әдістерін және тамақ өнімдері өндірісінің белсенді биотехнологиялық процестерін қамтамасыз ететін бактериялық ұйытқыларды жасау үшін штаммдарды іріктеу принциптерін; микробиологиялық өндірістің пайда болу тарихы мен даму перспективаларын; ұйытатын микрофлораның өндірістік-құнды қасиеттерін жақсарту тәсілдерін; бактериялық ұйытқылардың сапасын бақылау; микроорганизмдерді өнеркәсіптік культивирлеу технологиясының тәсілдері мен ерекшеліктері; эукариоттық жасушаның құрылысын оқытады.
-
Образовательная программа 6B05102 Биотехнология
-
Несиелер 6
-
Селективті тәртіп
-
Оқу жылы 4
-
Семестр 1