Тағам өндірістерінің қалдықтарын қайта өндеу биотехнологиясы

  • Пән аз қалдықты технологияларды; ресурс үнемдейтін технологияларды құрудың жалпы қағидаларын; экономиканың техногендік дамуын шектеуді; қалдықтардың сипаттамасы мен жіктелуін; қатты қалдықтарды кәдеге жаратудың жалпы әдістері мен қағидалары; ауыл шаруашылығы қалдықтарын кәдеге жаратуды; газ тәрізді қалдықтарды кәдеге жаратудың жалпы әдістері мен қағидалары; тамақ өндірісінде қолданылатын химиялық заттарды, қалдық заттарды су қоймаларына ағызуды, су ресурстарын қайта пайдалануды, тамақ өнеркәсібіне кең мүмкіндіктер ашатынын; қалдықтарды өңдеудегі биотехнологияны оқытады.
  • Образовательная программа 6B05102 Биотехнология
  • Несиелер 5
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 4
  • Семестр 1
Top