Тағамдық микробиология және санитарлық гигиена

  • «Тағамдық микробиология және санитарлық гигиена» пәні санитариялық-көрсеткіштік микроорганизмдерді; тамақ өндірісін санитариялық-микробиологиялық бақылауды; микробиологиялық бақылау қағидаларын; объектілерді микроорганизмдерден залалсыздандыру тәсілдерін; өндірістік санитарияны; спирт, шарап, сыра, дрожжы алу, нан пісіру, сүт қышқылды өнімдер өндірісінде қолданылатын микроорганизмдердің биологиялық қасиеттері мен тіршілік ету процестерін; тамақ өнімдерін бүлінудің қоздырғыштарын; тамақ өнімдерін санитариялық-микробиологиялық зерттеу; тұрмыстық заттар мен персоналдың қолын санитарлық-бактериологиялық бақылауды оқытады.
  • Образовательная программа 6B05102 Биотехнология
  • Несиелер 5
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 1
  • Семестр 2
Top