Тағамдық биотехнология

  • Курс тағам биотехнологиясының қазіргі жай-күйін XXI ғасыр ғылымының аса маңызды бағыты ретінде қарастырады. Курсы қарастыру кезінде ферментативтік және микробтық биоконверсия технологиясы саласында өсімдік шикізатын қайта өңдеудің биотехнологиялық негіздерін жүйелеуді, генетикалық түрлендірілген тағам көздерін құру тәсілдері және оларды қолдануды заңнамалық реттеу туралы мәліметтерді, неғұрлым маңызды биотехнологиялық процестер мен оларды тамақ өнімдерін өндіруде пайдалануды қарастырады.
  • Несиелер 7
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 3
  • Семестр 2
Top