Азық-түлік пен сусынның жаһандық дамуы

  • Бұл курс аспаздықтың негізгі ұғымдары мен оның әдістерімен, соның ішінде халықаралық аспаздық, ингредиенттер мен олардың қолданылуы, жаңа асүйлердің жасалуы сияқты маңызды ұғымдармен, қызметтермен таныстырады. Берілген курс азық-түлік және сусындар операцияларын зерттеуді көздейді, сондай-ақ олардың заңдарымен, қызмет көрсету әдістерімен, азық-түлік өнімдерін сатып алу, өңдеу, сақтау және бағасын белгілеу әдістерімен танысуды қамтиды.
  • Образовательная программа 6B04107 Менеджмент/ Hotel Management
  • Несиелер 5
  • Оқу жылы 2
  • Семестр 1
Top