Тамақ және сусындарды басқару

  • Бұл курс тамақ өнеркәсібінің бағыттарын, құрылымдарын және болашағын зерттеуді ұсынады. Курс студенттерді тамақ өнеркәсібінің білім жүйесімен таныстырады және практикалық жұмысқа қажетті білім береді. Студентке қоғамдық тамақтандыру ұйымы құрылымының басқару тәртібі мен ішкі жұмысы түсіндіріліп, талдау ұсынылады. Курс авиакомпаниялардағы тамақтандыру қызметтерін, қонақ үйлер және басқа да ұйымдар контекстіндегі тамақ қызметтерін басқару тәртіптерін талдайды. Нәтижесінде студент тамақ және сусын сататын орындарды сәтті басқара алады.
  • Образовательная программа 6B04107 Менеджмент/ Hotel Management
  • Несиелер 5
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 3
  • Семестр 1
Top