Ас үй операциялары

  • Берілген курс мейрамхана және қонақ үй бизнесіндегі тамақтану және тұтынушыларға қызмет көрсету мәдениетінің ерекшеліктеріне байланысты бірқатар түсініктер мен тәжірибелерді ұсынады және оқытады. Бұл курс асхана менеджменті негіздерін, тәуекелдерді талдау және сыни бақылау нүктелерін (ТТСБН), тағамды дұрыс өңдеу тәжірибесін, ас үй жабдықтарын қолданудың дұрыс процедураларын және жұмыс орнындағы стандартты қауіпсіздікті қамтиды.
  • Образовательная программа 6B04107 Менеджмент/ Hotel Management
  • Несиелер 5
  • Оқу жылы 2
  • Семестр 2
Top