Тамақтану жүйесі және шығындарды бақылау

  • Бұл курс студенттерді тамақ өнімдерін басқарумен қатысты түсініктермен таныстырады. Курс студенттерге қоғамдық тамақтандыру жүйесі туралы білімді және практикалық жұмысқа қажетті дағдыларды береді. Бұл курсты толық аяқтау нәтижесінде студент ашық ауада және қоғамдық тамақтандыруға байланысты білімдерге ие болады, сонымен қатар шығындарды бақылайды, мәзірлерді әзірлейді және талдайды, азық-түлік өндірісін (порциялар мен мөлшерлерді) бақылайды, ақша ағынын басқарады және тағамдар мен сусындар тауарларын түгендейді.
  • Образовательная программа 6B04107 Менеджмент/ Hotel Management
  • Несиелер 5
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 3
  • Семестр 1
Top