Азық-түлік тағамдарының инновациялық технологиясы

  • Тамақ өндірісінің ғылыми бағыттарының классификациясы және инновациялық ғылыми зерттеуді ұйымдастыру. Ғылыми және ғылыми-техникалық іс-әрекет нәтижелерін қолданудың тиімділігін арттыру. Ғылыми зерттеу жұмыстары бойынша жоспар құру. Тамақ өнімдерінің сапасын анықтайтын инновациялық заманауи әдіс-тәсілдерді қолдану. Жаңа технологияларды жаңа өнімдерді өндіру процестерінде пайдалану. Инновацияларды өндіріске енгізудің әдістері. Дайын өнімнің экономикалық тиімділігін зерттеу тәсілдері. «Халал» технологиясы бойынша ет және ет өнімдерін өндіру.
  • Образовательная программа 8D07201 Азық-түлік өнімдерінің технологиясы
  • Несиелер 10
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 1
  • Семестр 2
Top