Біздің инстаграмға жазылыңыз, гранттық байқаудың нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Азық-түлік тағамдарының инновациялық технологиясы
-
Тамақ өндірісінің ғылыми бағыттарының классификациясы және инновациялық ғылыми зерттеуді ұйымдастыру. Ғылыми және ғылыми-техникалық іс-әрекет нәтижелерін қолданудың тиімділігін арттыру. Ғылыми зерттеу жұмыстары бойынша жоспар құру. Тамақ өнімдерінің сапасын анықтайтын инновациялық заманауи әдіс-тәсілдерді қолдану. Жаңа технологияларды жаңа өнімдерді өндіру процестерінде пайдалану. Инновацияларды өндіріске енгізудің әдістері. Дайын өнімнің экономикалық тиімділігін зерттеу тәсілдері. «Халал» технологиясы бойынша ет және ет өнімдерін өндіру.
-
Образовательная программа 8D07201 Азық-түлік өнімдерінің технологиясы
-
Несиелер 10
-
Селективті тәртіп
-
Оқу жылы 1
-
Семестр 2