Құрама өнімдерді құрудағы ғылыми-теориялық негіздер

  • Халықтың түрлі топтарының тамақтану ерекшеліктері, тағамдық комбинаториканың ғылыми негіздері. Аралас тамақ өнімдерін өндірудің заманауи бағыттары. Аралас тамақ өнімдерін микронутриенттермен байытудың ғылыми принциптері. Тағамдық және биологиялық белсенді қоспалардың классификациясы мен қолданылуы. Түрлі тағамдық және биологиялық белсенді қоспаларды пайдаланудың ерекшеліктері. Тамақ өнімдеріндегі нутриенттердің өзгеруіне өңдеу әдісінің әсер етуі, тамақ технологиясының дамуының негізгі бағыттары. Арнайы қоспаларды пайдалана отырып, жаңа өнімдерді жасап шығару.
  • Образовательная программа 8D07201 Азық-түлік өнімдерінің технологиясы
  • Несиелер 10
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 1
  • Семестр 2
Top