Ғылыми зерттеу әдістері

  • Өнімнің сапасын бағалау әдістері. Ғылыми білім, оның принциптері, меңгеру заңдылықтары, білім деңгейлері. Зерттеудегі ақпараттық тәсілдері. Ғылыми зерттеулердегі таңдау мәселесі. Шикізат пен дайын өнімнің сапасын бағалау әдістері: спектрометриялық әдістер, поляриметриялық әдіс, хроматографиялық әдіс, реологиялық әдіс, потенциометриялық әдіс, электролиз және кулонометриялық, радиометриялық талдау әдістері. Шикізаттың, дайын өнімнің физика-химиялық құрамын зерттеу әдістері мен тәсілдері.
  • Образовательная программа 8D07201 Азық-түлік өнімдерінің технологиясы
  • Несиелер 5
  • Оқу жылы 1
  • Семестр 1
Top