Үй мәдениеті және тағам даярлау технологиясы

  • Пәннің мақсаты-қажетті практикалық дағдылар мен үйдің ішкі көрінісін, көркем безендіру, сәндік гүл өсіру, ландшафтық дизайн, киімді күту және тамақ өнімдерінің қауіпсіздігіне қойылатын гигиеналық талаптармен жұмыс істеу тәсілдерін, тағамдарды дайындаудағы практикалық дағдылар, дұрыс тамақтану негіздері, әлем халықтарының тағамдарын жасап үйрету. Студенттер шығармашылық жұмыстарының нәтижелерін көрсетуде (презентация) пікір алмасу, талдау, және сыни тұрғыдан бағалау барысында сөйлеу дағдылары, пәнге қызығушылықтарын арттыруға ықпал етеді, сонымен қатар басқалардың жұмыстарын түсіндіру, нәтижелерін сауатты бағалау, іскерліктерін жүзеге асыру, әдіс-тәсілдерінің даму процесінен теориялық білімдерін түсіндіре алады.
  • Образовательная программа 6B01406 Кәсіптік оқыту және кәсіпкерлік
  • Несиелер 5
  • Селективті тәртіп
Top