Біздің инстаграмға жазылыңыз, гранттық байқаудың нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Азық-түлік өнімдерінің реологиясы
-
Реологияның негізгі ұғымдары мен анықтамалары. Реология - реологияның орны, міндеттері, нақты денелердің негізгі реологиялық қасиеттері. Тағам өнімдерінің реологиялық қасиеттері мен текстуралық белгілері бойынша жіктелуі, тамақ өнімдерінің дисперстік жүйелерінің типтері. Дисперсті жүйелер құрылымының жіктелуі.
-
Образовательная программа 6B07112 Технологиялық машиналар және жабдықтар (сала бойынша)
-
Несиелер 6
-
Селективті тәртіп
-
Оқу жылы 2
-
Семестр 2