Біздің инстаграмға жазылыңыз, гранттық байқаудың нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Тамақ өндірісінің процестері мен аппараттары
-
Пәннің негізгі ережелері мен ғылыми негіздері. Технологиялық процестердің өтуінің жалпы заңдылықтары. Тағам өндірісінің үрдістерін жіктеу. Физикалық қасиеттері тел. Модельдеу процестері мен аппараттары. Құрастыру негіздері және тамақ өнеркәсііндегі аппараттарға қойылатын талаптар. Гидравлика негіздері және гидравликалық машиналар.
-
Образовательная программа 6B07112 Технологиялық машиналар және жабдықтар (сала бойынша)
-
Несиелер 7
-
Селективті тәртіп
-
Оқу жылы 2
-
Семестр 2