Біздің инстаграмға жазылыңыз, гранттық байқаудың нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Өндеу өндірістерінің технологиясы
-
Технологиялық операциялар мен процестердің теориялық базасы мен есептеулеріне негізделген астық, жарма ұны, құрама жем, нан, макарон және кондитерлік өнімдер, қант және крахмал-сірне өндірістері. Ашыту өндірістері технологиясының принциптері мен әдістері. Бір текті емес жүйелер. Жылу, масса алмасу процестері. Дисперсті және коллоидты жүйелер. Астық, ұн, жарма және құрама жем технологиясының теориялық негіздері, осы кәсіпорындарда технологиялық ағынды құру теориясы.
-
Образовательная программа 6B07203 Астықты сақтау және қайта өңдеу технологиясы
-
Несиелер 5
-
Селективті тәртіп
-
Оқу жылы 2
-
Семестр 2