Тамақ қауіпсіздігі жүйесіндегі шикізат пен өнімді сәйкестендірудің жаңа әдістері

  • Пән азық-түлік сапасы мен қауіпсіздігіне қойылатын талаптарды оқытады. Өнімнің нақты түрлерінің сәйкестігін бағалауды жүргізу қағидаларын айқындайтын нормативтік құжаттаманы әзірлеу тәртібін үйретеді. Өнімге арналған халықаралық нормативтік құжаттаманы және сапасын бақылау әдістерін зерделеуді қамтиды. Сондай-ақ өнімнің сәйкестігін бағалау келісімдерін жүргізу және жасасу тәртібін, дайындаушы кәсіпорындарда сертификатталатын өнім өндірісін аттестаттауды, сертификаттық сынақтар жүргізу үшін айқындалған сынақ ұйымдарын аккредиттеуді, сертификаттауға жататын өнімді сынау әдістерін, сәйкестік сертификаттарын беруді және сәйкестік белгілерін қоюды, сертификатталған өнімнің сапасын және сертификаттауды жүргізудің дұрыстығын қадағалау мен бақылауды оқытады.
  • Несиелер 5
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 1
  • Семестр 1
Top