Біздің инстаграмға жазылыңыз, гранттық байқаудың нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Сүт және сүт өнімдерінің технологиясы (тереңдетілген курс)
-
Пән сүт өнімдерін өндіруді, өндірілетін өнімдердің жіктелуін, ассортиментін, оларды өндіру процесін, операцияларды орындау тәртібін, шикізат пен жабдықты ұтымды пайдалануды, ассортименттерді жақсартуды, теориялық және практикалық ерекшеліктерді дайындауды оқиды.
-
Образовательная программа 7M07207 Азық-түлік өнімдерінің технологиясы (сала бойынша)
-
Несиелер 6
-
Селективті тәртіп
-
Оқу жылы 1
-
Семестр 2