Емдік-профилактикалық тағамдық өнiмдерiн өндіру үшін дәстүрлі емес ет шикізатын пайдалану

  • Пән марал еті, жылқы еті, түйеқұс еті және олардың ішкі өнімдері сияқты емдік - профилактикалық азық-түлік өнімдерін өндіруге арналған ет шикізатының дәстүрлі емес көздерін, ет шикізаты мен дайын өнімнің сапасына қойылатын талаптарды зерттеу. Егде жастағы адамдардың тамақтануындағы коллаген бар шикізаттың рөлі. Функционалдық бағыттағы ет шикізаты негізінде тамақ өнімдерін жасауға қойылатын тағамдық-технологиялық талаптарды зерделеуді оқиды.
  • Несиелер 5
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 2
  • Семестр 1
Top