Тамақ өнімдерінің ксенобиотиктермен ластануы

  • Пән негізгі заңнаманы және нормативтік құжаттарды, терминдер мен анықтамаларды, мемлекеттік азық – түлік қауіпсіздігінің түрлерін, шикізат пен өнімдердің қауіпсіздігін қамтамасыз ету қағидаларын, ксенобиотиктердің түрлерін, шикізат пен тамақ өнімдерінің ксенобиотиктермен ластану көздерін, тағамдық қоспалардың қауіпсіздігін бағалау қағидаларын, шикізат пен дайын өнімдердің қауіпсіздігін бақылаудың қазіргі заманғы әдістерін зерделуді оқиды.
  • Несиелер 5
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 1
  • Семестр 1
Top