Біздің инстаграмға жазылыңыз, гранттық байқаудың нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Cүт өнеркәсібіндегі қалдықсыз технология
-
Пән сүт қалдықтарын тиімді пайдалану негіздерін, сүт қалдықтарының сипаттамасы мен сапасын, сарысудан өндіретін өнімдердің түрлері және олардың технологияларын, сүт сарысуына негізделген өндіріс түрлері және өндіріс технологиясы, сүт майынан және олардың өндіріс технологияларынан өндірілетін өнім түрлерін зерттеуді оқиды. Пән сүт және сүт өнімдерінің сапасын, шикізат пен дайын өнімнің сапасына қойылатын талаптарды, бағалау әдістері және сапаға әсер ететін негізгі факторларды, сапа көрсеткіштерін талдау негізінде тұтынушылылардың қажеттілігін қанағаттандыруды, оларға проблеманы талдаудың негізгі әдістерін шешуді оқиды.
-
Образовательная программа 7M07207 Азық-түлік өнімдерінің технологиясы (сала бойынша)
-
Несиелер 6
-
Селективті тәртіп
-
Оқу жылы 2
-
Семестр 1