Біздің инстаграмға жазылыңыз, гранттық байқаудың нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Сенсорлық талдау (тереңдетілген курс)
-
Пән азық-түлік тауарларының сапасының құрамдас бөлігі ретінде сенсорлық сипаттаманы, сенсорлық талдаудың психофизиологиялық негіздерін, тауарлардың сенсорлық белгілерін қабылдаудың теориялық негіздерін, заманауи сенсорлық талдауды ұйымдастыру, дәмдік талдаудағы сараптамалық әдістеме, дәмдік және аспаптық талдау нәтижелерінің өзара байланысын оқиды.
-
Образовательная программа 7M07207 Азық-түлік өнімдерінің технологиясы (сала бойынша)
-
Несиелер 5
-
Селективті тәртіп
-
Оқу жылы 1
-
Семестр 1