Біздің инстаграмға жазылыңыз, гранттық байқаудың нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Ет және ет өнімдерінің технологиясы (Tереңдетілген курс)
-
Пән мұздатылған кептірілген ет өнімдерінің технологиясын, ет шикізатын жануар, өсімдік және басқа да ақуыздармен біріктіруге негізделген аралас өнімдердің жаңа түрлерін, консервіленген банкалар өндірісін, желім мен желатин өндірісі, сүйекті кешенді өңдеуді оқиды.
-
Образовательная программа 7M07207 Азық-түлік өнімдерінің технологиясы (сала бойынша)
-
Несиелер 6
-
Селективті тәртіп
-
Оқу жылы 2
-
Семестр 1