Тағам өнімдерінің химиялық ластануын анықтау

  • Пән курсы Қазақстандағы тағам өнімдерінің қауіпсіздігінің нормативтік-заңнамалық негізін оқытады. Сынамаларды дайындау мен химиялық талдаулардың жалпы қағидаларын. Хроматографиялық талдау үшін сынамаларды дайындау қағидаларын. Азық-түліктегі ветеринарлық препараттарды, антибиотиктерді және өсу стимуляторларын анықтау әдістерін. Микотоксиндерді анықтау әдістерін. Тамақ өнімдерінің улы металдармен ластануын. Тағамдағы пестицидтерді анықтауын. Тағам өнімдерінің азотты қосылыстармен ластануын. Тағамдағы полициклді хош иісті көмірсутектерді, өнімдердегі нитрозаминдерді сонымен қатар, азық-түлік шикізаты мен тамақ өнімдерінің радиоактивті ластағыштарын сәйкестендіруді үйретеді.
  • Несиелер 5
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 1
  • Семестр 1
Top