Тамақтандыру кәсіпорындарының инновациялық жабдықтары

  • Мақсаты: шаруашылық қызметті тиімді жүргізу үшін тамақтандыру кәсіпорындарында инновациялық жабдықтарды пайдалану дағдыларын қалыптастыру. Өндіріс пен техникалық қызмет көрсету тиімділігін арттыру үшін инновациялық жабдықты пайдалану. Кәсіпорынға ресурстар мен уақытты үнемдеуге, сондай-ақ өнім өндіру және тұтынушыларға қызмет көрсету технологиясын жетілдіруге қол жеткізуге мүмкіндік беретін бірегей, жаңа қасиеттерімен және сапалық сипаттамаларымен ерекшеленетін жабдық. Азық-түлік кәсіпорындарының инновацияларға бейімділігінің негізгі факторлары. Тамақтандыру кәсіпорындарында жабдықтарды жетілдіру, өнімнің сапасы мен шығымдылығын арттыру үшін ғылыми зерттеулер.
  • Несиелер 6
  • Селективті тәртіп
Top