Біздің инстаграмға жазылыңыз, гранттық байқаудың нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Функционалды тамақ технологиясын дайындау
-
Мақсаты: функционалды тамақ өнімдерінің рецептуралары мен технологияларын құру дағдыларын игеру. Функционалды тамақ өнімдерін құрудың ғылыми әдістемесі. Функционалды тамақ өнімдерін жобалау бойынша зерттеулер. Функционалдық тамақ өнімдерін өндіру кезінде болатын каталитикалық, химиялық, биохимиялық, физика-химиялық, микробиологиялық, биотехнологиялық, жылу және масса алмасу, реологиялық процестерді модельдеу негізінде ғылыми зерттеулер
-
Образовательная программа 7M07209 Қоғамдық тамақтану өнімдерінің инновациялық технологиялары
-
Несиелер 6
-
Селективті тәртіп