Біздің инстаграмға жазылыңыз, гранттық байқаудың нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Өнімді сәйкестендіру және сенсорлық талдау
-
Пән тағамның сенсорлық сипаттамасын зерттеп, өнімнің сапасын анықтауды үйретеді. Сондай-ақ өнімдердің негізгі компоненттері мен сенсорлық қасиеттерін, органолептиканың психофизиологиялық негіздерін, дәмдік талдау әдістерін, дәмдік талдаудағы сараптамалық әдістемелерін оқытады. Бұл курс органолептикалық және аспаптық сапа көрсеткіштерінің өзара байланысын, сондай-ақ заманауи дәмдік талдауды ұйымдастыруды қамтиды.
-
Образовательная программа 7M07501 Стандарттау және сертификаттау (сала бойынша)
-
Несиелер 5
-
Селективті тәртіп
-
Оқу жылы 1
-
Семестр 1