Сүт және сүт өнімдерінің технологиясы 1

  • Мақсаты: сүт және сүт өнімдерінің технологиясы бойынша терең білім мен жоғары сапалы өнім шығарудың практикалық дағдыларын қалыптастыру. Сүт өнеркәсібінің даму перспективалары. Пастерленген және стерилденген сүт пен кілегей өндіру технологиясы. Қышқылсүт сусындары мен қаймақ технологиясы. Сүзбе мен балмұздақтың технологиясы. Ұлттық сүт өнімдерінің технологиясы. Екіншілік сүт шикізатынан жасалған өнімдердің технологиясы. Сүт және сүт өнімдерінің сапасына нормативтік құжаттардың талаптары.
  • Образовательная программа 6B07201 Азық-түлік өнімдерінің технологиясы
  • Несиелер 5
  • Селективті тәртіп
Top