Тағамдық концентраттар технологиясы

  • Мақсаты: тағамдық шикізатты кептіру әдістері мен тәсілдері туралы теориялық білімдерін, өсімдік және жануар текті шикізаттан кептірілген өнімдер мен тағамдық концентраттарды алудың практикалық дағдыларын қалыптастыру . Тағамдық концентраттар өндірісінің жағдайы және даму перспективасы. Тағамдық концентраттарды өндіру технологиясы және технологиялық схемалары. Тағамдық концентраттарды өндіру кезінде болатын негізгі тағамдық заттардың өзгеруі. Тағамдық концентраттардың жіктелуі, тағамдық құндылығы, сапа және қауіпсіздік көрсеткіштері, сақтау мерзімі (сақтау), сақтау шарттары.
  • Образовательная программа 6B07201 Азық-түлік өнімдерінің технологиясы
  • Несиелер 5
  • Селективті тәртіп
Top