Жануар текті өнімдерді ветеринариялы-санитарлық сараптау

  • Мақсаты: жануар текті өнімдерді ветеринарлы-санитарлық сараптау принциптері, әдістері мен тәсілдері туралы білімдерін қалыптастыру. Жануар ұшалары мен органдарының өлгеннен кейінгі ветеринарлы-санитарлық сараптау әдістемесі және оны ұйымдастыру. Ветеринарлы-санитарлық сараптама және зарарсыздандыруға жататын ет және ет өнімдерін өңдеу тәртібі. Малды сойғаннан алынған өнімдерді паразиттік және жұқпалы емес ауруларға ветеринарлы-санитарлық сараптау. Малды сойғаннан алынған өнімдерді жұқпалы ауруларға ветеринарлы-санитарлық сараптау. Сүт және сүт өнімдерін ветеринарлы-санитарлық сараптау.
  • Образовательная программа 6B07201 Азық-түлік өнімдерінің технологиясы
  • Несиелер 3
  • Селективті тәртіп
Top