Тағам өндірісінің биохимиялық және биотехнологиялық негіздері

  • Курстың мақсаты студенттерді тамақ өнімдерінің биохимиясымен, олардың биологиялық құндылығымен және оларды өндіру технологиясымен таныстыру. Тамақ биотехнологиясының негізгі жалпы ұғымдары мен әдістерін меңгеру. Азық-түлік өнімдерін, шикізатты және жеке тағам өндірісін алу үшін қолданылатын биологиялық объектілердің метаболизмінің биохимиялық негіздерімен танысу. Олар тамақ өнімдерінің спецификалық және бейспецификалық микрофлорасын талдау және органолептикалық сипаттамаларын анықтау .
  • Образовательная программа 7M05102 Биотехнология
  • Несиелер 6
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 2
  • Семестр 1
Top