Біздің инстаграмға жазылыңыз, гранттық байқаудың нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Тағам өндірісінің биохимиялық және биотехнологиялық негіздері
-
Курстың мақсаты студенттерді тамақ өнімдерінің биохимиясымен, олардың биологиялық құндылығымен және оларды өндіру технологиясымен таныстыру. Тамақ биотехнологиясының негізгі жалпы ұғымдары мен әдістерін меңгеру. Азық-түлік өнімдерін, шикізатты және жеке тағам өндірісін алу үшін қолданылатын биологиялық объектілердің метаболизмінің биохимиялық негіздерімен танысу. Олар тамақ өнімдерінің спецификалық және бейспецификалық микрофлорасын талдау және органолептикалық сипаттамаларын анықтау .
-
Образовательная программа 7M05102 Биотехнология
-
Несиелер 6
-
Селективті тәртіп
-
Оқу жылы 2
-
Семестр 1