Біздің инстаграмға жазылыңыз, гранттық байқаудың нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Тағам өнеркәсібіндегі биотехнология
-
Магистранттарға Қазақстандағы биотехнологияның дамуы мен өзектілігін, ашыту технологиясында ашытқыны қолдану мен тағам азық-түлігінің өндірісіндегі биотехнологиялық сақталу, технологиялық процесстер және наубайханалық өндіріс, спирт пен қант өндірістерінің биотехнологиясы, сонымен қатар шарап, сыра және сүт өндірістерінің биотехнологиясын қарастырады.
-
Образовательная программа 7M05102 Биотехнология
-
Несиелер 5
-
Селективті тәртіп
-
Оқу жылы 1
-
Семестр 1