Тамақ өнеркәсібіндегі қаптаудың инновациялық технологиялары

  • Пәннің мақсаты магистранттарды қаптаудың негізгі рационализаторлық, мөлшерлеу, қауіпсіздік, маркетинг, нормативтік-құқықтық, экологиялық, ақпараттық және эксплуатациялық функцияларымен және оларды дайындауға арналған материалдарға қойылатын талаптармен таныстыру. Қаптау құрамының элементтері, олардың жалпы сипаттамасы, жіктелу ерекшеліктері, шыны, металл және ағаш тaрaлар, оларды бақылау және сынау, оның сапасын бақылау құралдары мен әдістері және оларды сынау қарастырылады. Магистранттарға қаптаудың өндірістік және технологиялық үрдістері, оларды белгілі бір қасиеттері бойынша жасаудың жалпы ережелері, ұйымдастыру формалары, критерийлері мен шектеулер жүйесі, қаптама үрдістерін оңтайландыруды қалыптастыру.
  • Образовательная программа 7M05102 Биотехнология
  • Несиелер 6
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 2
  • Семестр 1
Top