Ферменттік препараттарды өндіру және оларды өнеркәсіпте қолдану

  • Пән магистрлерді микробты ферментті препараттар өндірудің негізгі технологиялық кезеңдерін талдау үрдісінде ферменттерге биосинтездің әсер ететін факторларын, жануарлардың мүшелері мен ткандары, микроағзалар және өсімдіктер культураларынан ферменттік препараттарды алу мен ферменттік ерітінділерді тазалау әдістерін, иммоболизденген ферментті препараттардың қасиеттері және алынуын, құрғақ ферментті препараттарды зеррттеу, негізгі ферменттер амилаза, целлюлаза, гемицеллюлаза, пектиназа, липаза, протеаза және оксидоредуктазалардың қасиеттері мен әсер ету механизмі мен ферменттерді тағам өндірісінде қолданудың негiзгi бағыттарын көрсетедi.
  • Образовательная программа 7M05102 Биотехнология
  • Несиелер 6
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 1
  • Семестр 2
Top