Заманауи тағам қоспалары

  • Пәнді оқытудың мақсаты магистранттарды сүт, сүтсарысуы, өсімдік ақуыздары мен дәнекер тінінің ақуыздары, олардың гидролизаттары, қант крахмал өнімдері, еритін және ерімейтін тағамдық талшықтар, ашытқы жасушалары мен майлардың ыдырау өнімдері негізіндегі заманауи тағамдық ингредиенттермен таныстыру болып табылады. Белгілі ингредиенттерді (құрғақ сүт, құрғақ кілегей) қолданудың жаңа аспектілері, олардың тауарлық формалары, бұрмалануы және алмастырғыштары. Пайдалы тамақ өнімдерін өндіру үшін шикізат ретінде пайдаланылатын ингредиенттердің функционалдық қасиеттері.
  • Образовательная программа 7M05102 Биотехнология
  • Несиелер 6
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 1
  • Семестр 2
Top