Балалар тағамын өндіру технологиясы

  • Балалар тағамы өндірісінің сүт саласының қалыптасу және даму тарихы мен балалар тағамының медициналық-биологиялық аспектілерін; балалар тағамына арналған сүт өнімдерінің жіктелуі, балалар тағамына арналған сүт өнімдерін өндірудің жалпы технологиялық операцияларын үйретеді. Балалар тағамына арналған құрғақ және сұйық сүт өнімдерінің жекелеген түрлерінің технологиясының ерекшеліктері. бейімделген сүт қоспаларының жеке технологиясы; жүкті және бала емізетін әйелдерге арналған өнімдер; балалар тағамына арналған сүт өнімдерінің ерте жастағы, мектепке дейінгі және мектеп жасындағы балаларға, жасөспірімдер мен студенттерге; әртүрлі патологиялары бар балаларға арналған өнімдерді зерттеу.
  • Образовательная программа 6B07207 Азық-түлік өнімдерінің технологиясы
  • Несиелер 5
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 3
  • Семестр 1
Top