Біздің инстаграмға жазылыңыз, гранттық байқаудың нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Тағамдық майлар технологиясы
-
Пәннің мақсаты тамақ және кондитерлік өнеркәсіпте қолданылатын май түрлерін түсіну және ажырату, сондай-ақ оларды технологиялық процестерде қолдану. Пән майлардың химиялық құрамы мен жіктелуін, сондай-ақ майлардың органолептикалық және физика-химиялық сипаттамаларын және тағамдық майлардың бүліну процестерін, тағамдық майлардың міндетті талаптарын зерделеуді және өнімнің сапасын стандарт талаптарына сәйкестігін анықтауды үйретеді.
-
Образовательная программа 6B07207 Азық-түлік өнімдерінің технологиясы
-
Несиелер 6
-
Селективті тәртіп
-
Оқу жылы 3
-
Семестр 2