Тағамдық майлар технологиясы

  • Пәннің мақсаты тамақ және кондитерлік өнеркәсіпте қолданылатын май түрлерін түсіну және ажырату, сондай-ақ оларды технологиялық процестерде қолдану. Пән майлардың химиялық құрамы мен жіктелуін, сондай-ақ майлардың органолептикалық және физика-химиялық сипаттамаларын және тағамдық майлардың бүліну процестерін, тағамдық майлардың міндетті талаптарын зерделеуді және өнімнің сапасын стандарт талаптарына сәйкестігін анықтауды үйретеді.
  • Образовательная программа 6B07207 Азық-түлік өнімдерінің технологиясы
  • Несиелер 6
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 3
  • Семестр 2
Top