Біздің инстаграмға жазылыңыз, гранттық байқаудың нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Тағамдық өнімдер шикізатының қасиеттерін зерттеу
-
Тамақ өнеркәсібі шикізатының қасиеттеріне әсер ететін факторларын, шикізаттың органолептикалық қасиеттерін анықтау әдістерін; шикізаттың физикалық қасиеттерін анықтау әдістерін; шикізаттың электрохимиялық қасиеттерін анықтау әдістерін; тамақ өнеркәсібі шикізатының құрылымдық-механикалық қасиеттерін анықтауды зерттеу.
-
Образовательная программа 6B07207 Азық-түлік өнімдерінің технологиясы
-
Несиелер 6
-
Селективті тәртіп
-
Оқу жылы 4
-
Семестр 1