Қоғамдық тамақтану технологиясы

  • Сорпаларға арналған жартылай фабрикаттарды дайындауға қойылатын технологиялық талаптарды зерттеу. Сорпалар мен сорпаларда ыстық сорпаларды дайындаудың негізгі технологиялық әдістері. Пісіруге қойылатын технологиялық талаптар және қызмет көрсету ережелері, салқын тағамдар мен тағамдар, ыстық тағамдар, бутербродтар, салаттар мен винегреттер, көкөністер мен саңырауқұлақтардан жасалған тағамдар; балық пен балық емес су шикізатынан жасалған тағамдар; тәтті тағамдар; жаңа және тез мұздатылған жемістер мен жидектер; компоттар, желе, мусс, самбуктар; кремдер мен кілегей, балмұздақ, ыстық тағамдар технологиясын игеру.
  • Образовательная программа 6B07207 Азық-түлік өнімдерінің технологиясы
  • Несиелер 5
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 3
  • Семестр 1
Top