Ет өнеркәсібі кәсіпорындарын жобалау

  • Пәннің мақсаты студенттің өндірістік кәсіпорындардың құрамы, арнайы жобалау мекемелерінде жобалаудың жүйелілігі, сонымен қатар оқу жобалауы туралы білім беру. Пәннің міндеттері студенттерді ет өнеркәсібінің кәсіпорындарын шикізаттарды кешенді өңдеу, ет бөліктерінің тамақ өнімдерін өндіруге шығуын арттыру, өндірістің қалдықсыз технологиясын енгізу, өндірісті механикаландыру және автоматтандыру сияқты техникалық деңгейдің маңызды көрсеткіштерін есепке ала отырып, сауатты жобалауды үйрету.
  • Образовательная программа 6B07207 Азық-түлік өнімдерінің технологиясы
  • Несиелер 6
  • Оқу жылы 4
  • Семестр 1
Top