Функционалды және арнайы тағайындалған тамақ өнімдерінің технологиясы

  • Функционалды өнімдерді әзірлеу принциптерін, негізгі функционалды ингредиенттерді және олардың физиологиялық әсерін және функционалды ет өнімдері технологиясының даму бағыттарын зерттеу. Функционалды тамақтанудың негізгі категорияларының жіктелуі мен қысқаша сипаттамасын зерттейді. Аралас диеталық қоспалар, пробиотиктер және функционалды тамақтану өнімдері. Функционалды өнімдерді әзірлеу принциптерін, негізгі функционалды ингредиенттерді және олардың физиологиялық әсерін және функционалды ет өнімдері технологиясының даму бағыттарын зерттеу.
  • Образовательная программа 6B07207 Азық-түлік өнімдерінің технологиясы
  • Несиелер 5
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 3
  • Семестр 1
Top