Сүт және ет өнеркәсібінің сапасын технохимиялық бақылау және басқару

  • Дайын өнімнің сапасының нашарлауы мен бұзылуын алдын-алу мүмкін емес, алайда шикізат пен дайын өнімнің сапасының нашарлау процестерін бәсеңдетуге болады, ол үшін малды өсіру шарттарын, өндірістің технологиялық әдістерін, рецептілерді дұрыс таңдауды, сақтау мен тасымалдауды сақтау қажет. Сондықтан бұл пән келесі мәселелерді қарастырады: шикізаттың тағамдық мақсаттарға қайта өңдеуге жарамдылығы; өндірістік-технохимиялық бақылау және сапаны басқару; дайын өнімді бақылау; нормативтік-техникалық құжаттама.
  • Образовательная программа 6B07207 Азық-түлік өнімдерінің технологиясы
  • Несиелер 6
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 4
  • Семестр 1
Top