Азық-түлік өнімдерінің қауіпсіздігі

  • Барлық тамақ өнімдері (ет, сүт және оларды қайта өңдеу өнімдері) уақыт өте келе ыдырайтын және нашарлайтын бастапқы биоматериалдардан тұрады. Шикізат пен тамақ өнімдерін ластаушы заттарды, қауіпсіздік стандарттарын, терминдер мен анықтамаларды, улы элементтер. Пестицидтер, нитраттар мен нитриттер, радионуклидтер. Микотоксиндер, антибиотиктер, стимуляторлар. Тамақ өнімдерін ластаушы заттардың жиналуының алдын алу. Шикізаттың, тамақ өнеркәсібі өнімдерінің сапасы және оларды бақылауды қамтамасыз етуді зерттейді. Пән сапа мәселелерін зерттейді.
  • Образовательная программа 6B07207 Азық-түлік өнімдерінің технологиясы
  • Несиелер 6
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 4
  • Семестр 2
Top