Біздің инстаграмға жазылыңыз, гранттық байқаудың нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Тағамдық микробиология
-
Курс тағам өнімдерінің технологиялық процестерінің микробиологиясын, өндірістің санитарлық-микробиологиялық аспекттерін; тазалықты көрсеткіш микроорганизмдерді бөліп алу және олардың идентификациясының дәстүрлі және жаңа әдістері бойынша білім мен дағдыларды қалыптастырады; тағамдық өнімдердің микробтармен ластану себептерін анықтауды және олардың алдын алуын, күресу шараларын ұйымдастыруды үйренеді.
-
Образовательная программа 6B05102 Биотехнология
-
Несиелер 5
-
Селективті тәртіп
-
Оқу жылы 3
-
Семестр 1