Өсімдік шаруашылығы өнімдерінің сапасын бағалау және нормалау

  • Курс өсімдік шаруашылығы өнімінің сапасын бағалау мен нормалаудың теориялық және практикалық негіздерін зерделеуге бағытталған, өнімнің сапасы мен сараптамасы туралы негізгі ұғымдарды, тұтынушылық қасиеттердің номенклатурасын, сапа көрсеткіштері мен градациясын, өсімдік шаруашылығы өнімінің сапасын анықтаудың органолептикалық, зертханалық, есептік, эксперименттік әдістерін қамтиды. Астықты қайта өңдеу өнімдерінің, майлы дақылдардың, көкөністердің сапасын нормалау және сараптау, өсімдік шаруашылығы өнімдерін стандарттау жүйесі туралы мәліметтер беріледі.
  • Образовательная программа 6B08102 Green fields технологиялары
  • Несиелер 5
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 4
  • Семестр 1
Top