Өсімдік шаруашылығы өнімдерін қайта өңдеу және сақтаудың инновациялық технологиясы

  • «Өсімдік шаруашылығы өнімдерін қайта өңдеу және сақтаудың инновациялық технологиялары» курсы бойынша бағдарламасы магистранттардың білімдерін келесі сұрақтар бойынша тереңдетуді өзінің мақсаты санайды: қайта өңдеу өндірістерінің инновациялық тағамдық өнімдер алу технологиясы; қайта өңдеу өндірістерінің техника мен технологиясының, олардың жұмыс істеу ерекшеліктерін ескере отырып, басым бағыттарын құрастыру және реттестіру; қайта өңдеу өндірістерінің техника мен технологиясы дамуының аса келешегі бар бағыттарын болжау, бағалау және таңдау.
  • Несиелер 6
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 1
  • Семестр 2
Top