Арнайы мақсаттағы нан-тоқаш өнімдерін әзірлеу

  • «Арнайы мақсаттағы нан-тоқаш өнімдерін әзірлеу» пәнінің бағдарламасы магистранттарға келесі мәселелерден тереңдетілген білім беруді өзінің мақсаты ретінде қарайды: арнайы мақсаттағы нан өнімдерінің өндірісінде пайдаланылатын шикізат сипаттамасы; дәстүрлі емес шикізат (астық, жеміс-көкөніс ұнтақтар, дәрумендер, минералдар және олардың кешендері, тәттілендіргіштер, өсімдік шикізаттың әр түрлері және т.б.); шикізат сапасының көрсеткіштері мен оның қауіпсіздік талаптарына сәйкестігі; арнайы мақсаттағы нан өнімдерінің жіктелуі; нан-тоқаш өнімдерін функциясы; емдік азықтандыру үшін нан-тоқаш өнімдерінің технологиясы; профилактикалық тамақтануға арналған нан өнімдерінің технологиясы.
  • Несиелер 6
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 2
  • Семестр 1
Top