Біздің инстаграмға жазылыңыз, гранттық байқаудың нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Тамақтанудың гигиеналық негіздері, тағам өнімдерінің сапасы мен қауіпсіздігі
-
«Тамақтанудың гигиеналық негіздері, тағам өнімдерінің сапасы мен қауіпсіздігі» пәнінің бағдарламасы магистранттарға келесі мәселелерден тереңдетілген білім беруді өзінің мақсаты ретінде қарайды: тиімді тамақтанудың ғылыми және тәжірибелік аспектілері; тағам қауіпсіздігі және оны бағалаудың негізгі критерийлері; микроб пайда болудың қауіптілігі; тағамдық заттардың жетіспеушілігі немесе артықшылығының қауіптілігі; сыртқы ортадан өзге туынды заттардың қауіптілігі; тағамдық өнімдердің генномодифицирленген көздері; тағамдық өнімдердің табиғи компоненттерінің қауіптілігі; тағамдық қоспалар; технологиялық қосымша заттар; биологиялық белсенді қоспалар; тағамдық өнімдерді идентификациялау және бұрмалау; әлеуметтік токсиканттар; тағамдық өнімдер мен тағамның қауіпсіздік концепциясы.
-
Образовательная программа 7M07208 Қайта өңдеу өндірістерінің технологиясы (сала бойынша)
-
Несиелер 5
-
Селективті тәртіп
-
Оқу жылы 1
-
Семестр 1