Тамақтанудың гигиеналық негіздері, тағам өнімдерінің сапасы мен қауіпсіздігі

  • «Тамақтанудың гигиеналық негіздері, тағам өнімдерінің сапасы мен қауіпсіздігі» пәнінің бағдарламасы магистранттарға келесі мәселелерден тереңдетілген білім беруді өзінің мақсаты ретінде қарайды: тиімді тамақтанудың ғылыми және тәжірибелік аспектілері; тағам қауіпсіздігі және оны бағалаудың негізгі критерийлері; микроб пайда болудың қауіптілігі; тағамдық заттардың жетіспеушілігі немесе артықшылығының қауіптілігі; сыртқы ортадан өзге туынды заттардың қауіптілігі; тағамдық өнімдердің генномодифицирленген көздері; тағамдық өнімдердің табиғи компоненттерінің қауіптілігі; тағамдық қоспалар; технологиялық қосымша заттар; биологиялық белсенді қоспалар; тағамдық өнімдерді идентификациялау және бұрмалау; әлеуметтік токсиканттар; тағамдық өнімдер мен тағамның қауіпсіздік концепциясы.
  • Несиелер 5
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 1
  • Семестр 1
Top