Көп дәнді өнімдерді өндіру технологиясы

  • «Көп дәнді өнімдерді өндіру технологиясы» пәнінің бағдарламасы магистранттарға келесі мәселелерден тереңдетілген білім беруді өзінің мақсаты ретінде қарайды: ҚР жарма өндірісінің қазіргі жағдайы мен даму тенденциясы, жарма өндірісін техникалық қамтамасыз ету және дайындығы жоғары жылдам дайындалатын тағамдар шығаратын өндірістің белгілі техникалық және технологиялық шешімдері, қазақстандық көп дәнді астық шикізатынан жасалған тағам өндірідің қазіргі заманғы тәсілдері мен ассортиментін кеңейтудің негізгі мәселелері, көп дәнді өсімдіктерден жасалған дайындығы жоғары жылдам дайындалатын тағамдар шығарудағы қайта өңдеу мәселелері.
  • Несиелер 5
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 2
  • Семестр 1
Top